•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
   
 
 

NIEUWS


Zeer geslaagde Nederlandse Kampioenschappen voor Doskonale in Almere 11x Goud, 6x Zilver en 10x Brons   In het weekend van 21 en 22 januari hebben we deelgenomen aan de Nederlands Kampioenschappen van de KNMO en NTSB in Almere.
Lees meer »
Zaterdag 6 januari hadden wij onze jaarlijkse interne receptie voor het nieuwe jaar en ook onze jubilarissen werden in het zonnetje gezet.
Lees meer »
13 x GOUD, 3 Zilver en  5 x Brons voor Doskonale op de Brabantse Kampioenschappen in Waalwijk   Het weekend van 5 en 6 november waren de Brabantse Kampioenschappen Majorette en Twirl in Waalwijk.
Lees meer »
  De dames van Doskonale nemen tijdens een receptie de cheque van € 250 van de Gemeente Drimmelen in ontvangst.
Lees meer »
                                                               Zoals bekend had doskonale zich op de selectiewedstrijd van de KNMO/NTSB geplaatst voor deelname aan het EC in Blanes Spanje, welke heeft plaatsgevonden van 6 juli t/m 10 juli en werd georganiseerd door de WBTF (World Baton Twirling Federation).
Lees meer »
Eindelijk was het dan zover zondag 3 oktober was de eerste wedstrijd na het NK (2019) in januari 2020  voor Doskonale dit na 21 maanden.
Lees meer »
    We mogen weer bingo's draaien onze eerste is 15-07-2021   Zoals bekend houd Doskonale regelmatig bingo avonden in de Vlieren, zij doet dit met 2 andere verenigingen   Vanwege het corona virus hebben we het advies gekregen tot max.
Lees meer »
Vandaag was er de online Doskonale Quiz waar alle meiden aan deel namen via Microsoft teams.
Lees meer »
Zoals bekend gaat de besmetting van het corona virus zeer snel.
Lees meer »
Voorlopig geen bingo's Zoals bekend houd Doskonale regelmatig bingo avonden in de Vlieren, zij doet dit met 2 andere verenigingen Vanwege het corona virus is er met de gemeente overlegd en hebben wij het advies gekregen om voorlopig de komende 3 weken geen bingo avonden te houden.
Lees meer »
Beste NK voor Doskonale ooit, 8 Nederlandse titels en 7 x zilver NEDERLANDS KAMPIOEN: Amber Donkers in AP senior basis, Shallienne Provence Free style senior N3,  Duo Jill Otte / Maud Horrevoets in AP jeugd 2, Duo Amber Donkers / Bianca vd Vorst in twirl senior N3, het jeugd team A, Team B in AP junior basis, Deveny Wiegeraad in 2-baton adult N3, Samantha Aarts in freestyle junior N3   ZILVER: Samantha Aarts in Arthistic twirl N3, duo Amber Donkers /Bianca vd Vorst  2x in AP senior midden en Artistc pair senior N3, Bianca vd Vorst in 2 baton senior N3,  Team C in AP senior top, Team D in twirling senior N3, Geertje de Jong in freestyle 12-14jr.
Lees meer »
Doskonale had zich wederom weten te plaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen welke in Waalwijk werden gehouden op 9 en 10 november.
Lees meer »
Vandaag is van ons heen gegaan Amber Spruijt.
Lees meer »
Afgelopen zondag 25 juni was er op de wedstrijd van Doskonale in de Scharen te Breda een speciaal optreden.
Lees meer »
De 2 solisten hebben een groot aantal Nederlandse zangers bereid gevonden om weer te komen zingen.
Lees meer »
Amber Donkers en Lindsay Haneveer hebben zich tijdens het NK van de NBTA in Almere geplaatst bij de eerste 3 in hun categorie, hierdoor hebben zij zich ook geplaatst om namens Nederland deel te nemen aan het EK welke dit jaar ook in in Almere is.
Lees meer »
Zondag 15 januari had Doskonale haar nieuwjaars borrel voor alle leden en ouders en hier werden ook de jubilarissen van 2016 in het zonnetje gezet.
Lees meer »
Donderdag ochtend 6 oktober om 9 uur vertrok de Nederlandse equipe met 92 deelnemers vanuit Breda richting Crawley in Engeland.
Lees meer »
De 3 solisten hebben een groot aantal Nederlandse zangers bereid gevonden om een avond te komen zingen.
Lees meer »
Amber Donkers , Lindsay Haneveer en ShalliŽnne Provence  hebben zich tijdens het NK van de NBTA in Hoofddorp geplaatst bij de eerste 3 in hun categorie, hierdoor hebben zij zich ook geplaatst om namens Nederland deel te nemen aan het EK in Crawley Engeland.
Lees meer »
3  SOLISTEN VAN DOSKONALE PLAATSEN ZICH VOOR HET EK IN ENGELAND  TIJDENS DE NEDERLAANDSE KAMPIOENSCHAPPEN  ACCESORIES.
Lees meer »
Solisten van  Doskonale bij de top 10 op het Europees Kampioenschap Majorette in ItaliŽ     Nadat zij bij de Nederlands NBTA Kampioenschappen in de top 3 zaten, mochten zij ook deelnemen aan de Europese NBTA Kampioenschappen welke gehouden werden op 2-4 oktober in Lignano Sabbiadoro in ItaliŽ, er waren 11 landen vertegenwoordigd.
Lees meer »
U kunt Doskonale sponsoren zonder dat het U iets kost, kijk op de informatie hieronder U kunt stemmen van 2 april tot 14 april 2015 op www.
Lees meer »
Doskonale behaalde zaterdag 13 december  5x Goud,  3 x Zilver  en 1x Brons op de Nederlandse Kampioenschappen van de KNMO, op deze dag streden de kampioenen van de 11 provinciale bonden tegen elkaar.
Lees meer »
Amber Donkers, is in het weekend van  3 oktober 10e geworden op de Europese  Kampioenschappen voor Majoretten in Slavonski Brod KroatiŽ.
Lees meer »
Amber donkers heeft zich met haar Accessories show geplaatst voor het EK in KroatiŽ.
Lees meer »
Helaas hebben wij de rommelmarkt as.
Lees meer »
Op zaterdag 15 februari behaalde Doskonale 6x Goud en 1x Zilver op het Kampioenschap de Lage Landen.
Lees meer »
7X GOUD, 1X ZILVER EN 1X BRONS  VOOR DOSKONALE OP DE NEDERLANDSE  KAMPIOENSCHAPPEN VAN DE VNM   Door haar prestaties op de Brabantse Kampioenschappen was Doskonale afgelopen zaterdag uitgenodigd voor het NK majorette van de VNM.
Lees meer »
Afgelopen weekend  ENORM succes voor Doskonale Wij hebben het drukke weekend vermoeid afgesloten.
Lees meer »
NAOMI op het EK in Noorwegen.
Lees meer »
Onze Kees is afgelopen donderdag 1 Augustus overleden.
Lees meer »
Afgelopen zondag 28 april was in Arnhem voor Doskonale de eerste wedstrijd van het seizoen 2013.
Lees meer »
Doskonale heeft wederom goed gepresteerd op het NK accessories in Den Haag.
Lees meer »
Afgelopen zaterdag 15 december waren de Nederlands Kampioenschappen Majorette en Twirl voor Teams en Grote groepen van de NBTA in Almere.
Lees meer »
2 Solisten van Doskonale Nederlands Kampioen.
Lees meer »
3 GOUD, 4X ZILVER EN 2X BRONS  OP DE BRABANTS KAMPIOENSCHAPPEN   Het weekend van 17 en 18 November was Doskonale wederom uitgenodigd voor de  Brabantse Kampioenschappen welke in Waalwijk werden gehouden.
Lees meer »
Naomi behaald brons op het EK in Selestat , Frankrijk, Naomi gefeliciteerd.
Lees meer »
                                                Naomi    of wel     NAOM                                                             gaat naar het de                                                    Europese Kampioenschappen                                                           in Selestat Frankrijk                                   Naomi is al sinds 1 oktober 2004 lid van de vereniging.
Lees meer »
             WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR NIEUW LEDEN DAAROM IS ER EEN                                     INOOP AVOND BIJ DOSKONALE                                           OP  11 OKTOBER 2012                                         Waarom lid worden van doskonale!!!!!!!!!!   J   Het een gezellige vereniging is waarbij je je hobby kunt uitoefenen en waarbij je na hard trainen en veel lol een show kunt laten zien waarmee je in de top van het majorette wereldje mee kunt draaien.
Lees meer »
  Zondag 26 Augustus zijn alle leden en bestuur een dagje uit geweest, helaas kon niet iedereen aanwezig zijn.
Lees meer »
Wederom NEDERLANDSE KAMPIOENEN voor Doskonale.
Lees meer »
  Wederom een NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP voor Doskonale.
Lees meer »
BRONS VOOR DOSKONLE OP HET   EK  IN ENGELAND.
Lees meer »
http://www.
Lees meer »
Zondag 13 februari werd er in sporthal De Werft in Kaatsheuvel de eerste Club Challenge wedstrijd gehouden.
Lees meer »
Kampioenschappen Verenigde Nederlandse Muziekbonden  (voorheen FKM) Op 12 juni 2010 is door de federatieraad van de KNFM unaniem besloten dat deze organisatie zich zal terugtrekken binnen de stichting Nederlandse Kampioenswedstrijden.
Lees meer »
Tijdens de NKW op zaterdag 18 december in Den Bosch is het team van Doskonale Nederlands Kampioen geworden met 82,2 punten.
Lees meer »
Twirlschoenen wit in 4 prijs categorieŽn:   redelijk:            7.
Lees meer »

 
 
     
Logo